اقتصادی

تجارت پرسود «لانه پرنده» در جنوب شرق آسیا. گران ترین و خاص ترین غذای آسیا

خوراکی کمیاب و گران

غذای منحصر به فرد ساخته شده با لانه پرندگان

تجارت پر سود لانه پرنده

صادرات لانه پرنده استوایی به‌عنوان یکی از خاص‌ترین و گران‌ترین محصولات غذایی در جنوب شرق آسیا است. این تجارت سالانه درآمدی بیش از پنج میلیارد دلار برای کشورهای این منطقه به همراه دارد. لانه این پرنده‌ها که از بزاق دهان پرستوی استوایی ساخته می‌شود، ارزش غذایی بالایی دارد . در صنایع مختلفی مانند داروسازی و لوازم آرایشی نیز کاربرد دارد. هر کیلوگرم از این لانه با قیمت حیرت‌انگیز بیش از ۴۵۰۰ دلار به فروش می‌رسد.

یکی از محبوب‌ترین موارد مصرف این لانه، سوپ معروف لانه پرنده است که در کشورهای شرق آسیا مانند چین، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، هنگ کنگ و سنگاپور طرفداران بسیاری دارد. قیمت هر کاسه از این سوپ در این مناطق بین ۵۰ تا ۱۵۰ دلار است. این سوپ علاوه بر طعم منحصر به‌فرد خود، خواص بسیاری دارد. از جمله خواص آن می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پیری زودرس، بهبود تمرکز و درمان بیماری‌هایی مانند آسم اشاره کرد.

مالزی: قطب بزرگ صادرات لانه پرنده

مالزی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان ، پس از اندونزی، رتبه دوم در این تجارت پرسود را به خود اختصاص داده است. بر اساس آمار رسمی، مالزی سالانه بیش از ۸۰۰ میلیون دلار از صادرات لانه پرنده درآمد کسب می‌کند و این میزان به‌طور مستمر در حال افزایش است.

با توجه به رونق بازار و تقاضای بالای کشورهای واردکننده، ارزش صادرات این محصول در کل منطقه جنوب شرق آسیا به بیش از پنج میلیارد دلار در سال می‌رسد و این تجارت همچنان رو به رشد است.

لانه‌های پرنده استوایی که با نام “سوئیفت لفت” نیز شناخته می‌شوند، از دیرباز در فرهنگ‌های مختلف آسیایی جایگاه ویژه‌ای داشته‌اند. این محصول نه‌تنها در تهیه غذاهای سنتی بلکه در تولید محصولات مراقبتی و درمانی نقش مهمی ایفا می‌کند. با توجه به رونق بازار و تقاضای بالای کشورهای واردکننده، ارزش صادرات لانه پرنده در کل منطقه جنوب شرق آسیا به بیش از پنج میلیارد دلار در سال می‌رسد و این تجارت همچنان رو به رشد است.

برای دیدگاه کلیک کنید

پاسخ بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پر بیننده ترین

به بالا